Financiële regelingen om digitalisering te ondersteunen

Smart Industry • 7 juli, 2022

Wil jij aan de slag met digitalisering en zoek je hier financiële steun voor? Dan is dit artikel zeker interessant om te lezen.

Om als onderneming smart industry kansen te benutten, moet je vaak een investering doen in bijvoorbeeld mensen of middelen. Gelukkig zijn er financiële middelen ter beschikking waar jij gebruik van kunt maken om je ambities mogelijk te maken. Dit geldt zowel landelijk als specifiek voor de regio of de provincie waarin je met je onderneming gevestigd bent.

In dit blog hebben we een overzicht gemaakt van actuele regelingen die jouw digitaliseringsslagen financieel kunnen ondersteunen.

Landelijke regelingen

Regelingen in Zuid-Holland

Regelingen in Noord-West Nederland

Regelingen in Zuid-Nederland

 Regelingen in Groningen

 Regelingen in Friesland

Regelingen in Drenthe

 Regelingen in Gelderland

 Regelingen in Overijssel

Naast de bovengenoemde financiële regelingen die specifiek gericht zijn op de maakindustrie, zijn er ook meerdere algemene regelingen beschikbaar waar jij als MKB industrie ondernemer gebruik van kan maken. Kijk hiervoor op:

Maak jouw mensen klaar voor de digitale transitie

Wanneer jouw onderneming stappen zet in digitalisering met, of zonder ondersteuning van een van de hierboven genoemde regelingen, is het belangrijk om ook jouw mensen klaar te maken voor deze transitie.

Daarom biedt Smart Makers Academy A+O Metalelektro bedrijven geheel gratis een deelname aan de metrolijn innovatief werken en ondernemen in de maakindustrie voor u en uw bedrijf! In bijeenkomsten van 2 tot 3 uur per 2 weken nemen we je mee in de wereld van Smart Industry.

Vanuit de concepten van Smart Factory en Smart Maintenance verkennen we de kansen van technologie voor jouw bedrijf. Ze geven je concrete handvaten hoe en waar te beginnen en laten zien wat dit betekent voor jouw skills of die van je medewerkers. In diverse stops van 2 á 3 uur kan je in online webinars, experiences en innovatie activiteiten jouw kennis van digitale slimme technologie vergroten.

Smart Makers Academy
metrolijn

Innovatief werken en ondernemen in de maakindustrie

Kijk hier voor meer info en aanmelden
Picture of Smart Industry

Smart Industry

logo

De inhoud van dit artikel is verzorgd door: www.smartindustry.nl

Voor meer informatie, neem contact op met: Susanne.vandervelden@smartindustry.nl